spine trainer system godollo logo

Vélemények a gödöllői Spine Trainer kezelésekről

"Több orvosnál, masszőrnél jártam, de nem tudtak segíteni..."
"31 éves vagyok és 8 évvel ezelőtt kezdődtek a hátfájdalmaim. Gerincferdülést állapítottak meg. Ülőmunkát végzek és 28 évesen már isiászom lett, porckorong kitüremkedéssel, amely kisugárzott a bal lábamba. Két éve kezdtem el napi szinten gerinctorna gyakorlatokat végezni, ami sokat segített, de nem múltak a fájdalmaim, és az állapotom rosszabb lett. Több orvosnál, masszőrnél jártam, de nem tudtak segíteni rajtam. Denevérpadot is használtam. Majd rátaláltam a Spine Trainer rendszerre. Elkezdtem a tornát rajta és csak idő kérdése volt, hogy az állapotom javuljon. 5 hétig nem volt eredmény, de utána jelentős változás történt. 8 hét után pedig heti 2X-i Spine Trainer torna és az otthoni erősítő, nyújtó gyakorlatok hatására újra aktívan élhetem az életem a családommal. Minden hátfájós embernek javaslom a Spine Trainer gyakorlatokat és a napi otthoni tornát. Orsolyától hasznos és eredményes gyakorlatokat tanultam, és végig nagyon motivált engem, hogy bízzak, hogy meggyógyulok."
R. Sándor
"Az állandó ISIÁSZ fájdalom elmúlt..."
"A tapasztalataimat szeretném megosztani remélve, hogy másnak is tudok segíteni! Ez év márciusában kiderült, hogy Isiászom van, majd július közepén egy ágyéki MRI után, hogy a Lumbális 5-ös csigolyánál 3 mm-es boltosulás található! Ezt megelőzte rengeteg pénzkidobás, ígérgetés, de sehol nem tudtak segíteni! Mindenhol azt éreztem, hogy csak lehúznak pénzzel, de javulás nincs! Aztán rátaláltam a Spine Trainer-re. Bevallom szkeptikus voltam, mivel előtte már annyi helyen próbálkoztam! De akinek hasonló fájdalmai vannak az pontosan tudja, hogy szinte bármit megtenne, hogy jobb legyen és elmúljon! Július közepén kezdtem el járni heti 2 alkalommal! Összesen 24 alkalommal voltam és jelentős javulás tapasztalható! Az állandó ISIÁSZ fájdalom elmúlt, néha néha még érzem, de nagyon ritkán! Rengeteg nyújtó és erősítő gyakorlatot is tanultam amit itthon is tudok alkalmazni, és bár most tartok egy kis szünetet, de tavasszal biztos vagyok benne, hogy meg fogom ismételni ezt a 3 hónapos “kúrát”. Úgyhogy, akinek a lakóhelyéhez közel van Gödöllő, nyugodt szívvel ajánlom Neki, de az ország több pontján van már Spine Trainer edzést lehetőség! Nagyon szépen köszönöm a segítséget és a jó hangulatú órákat! Valamint, hogy megkedveltetted velem a Bosu-t is."
D. Attila
"A Spine Trainer szó szerint egyenesbe hozta az életem!"
"Orsihoz lumbális szakaszom kezdődő gerincsérvvel és 15 fokos gerincferdüléssel mentem el, két év hagyomágyos gyógytorna után, mégis állandó feszüléssel a hátamban. Az első alkalommal megbeszéltük a panaszaimat és kitűztünk egy célt, ezután heti rendszerességgel jártam hozzá, általában 1-2 alkalommal. Azt tapasztaltam, hogy hétről hétre erősödök, "elbírom a testem" és egyre könnyebben megartom a hátam, egyenes vagyok. 2 és fél hónap után stabilizálódott ez az érzet, teljesen megszűnt a feszülés. Jelenleg már csak szintentartásra van szükségem, amire én a gerincjógát választottam, szintén Orsinál. Nagyon hálás vagyok neki, mert az óriási szakmai tudása mellett végig lelkesített és hitt abban, hogy jobban leszek, illetve a Spine Trainernek, mert szó szerint egyenesbe hozta az életem."
Cz. Réka
"Gerincferdülés, porckorongsérv és kiegyenesedett gerinc""
"A SpineTtrainerre a porckorongsérv kezelésével kapcsolatos keresgélés során találtam rá az interneten (gerincferdülés, kiegyenesedett gerinc és porckorongsérv miatt jobb lábba kisugárzó állandó fájdalmam volt). Január közepén kezdtem járni a Spine Trainerre heti 1 alkalommal, emellett heti 2-szer Orsi jóga óráira is, a többi nap pedig otthon tornázom. Március elején kezdtem érezni először, hogy változás, javulás van. Áprilisra pedig az állandóról esetire mérséklődött a fájdalom. Azóta is tornázom tovább."
K. Csilla
Endre-COLLAGE
Kényszertartásból kiegyenesedve
Többszöri derèkbecsípődèsen vagyok túl. Legutóbb 2022 augusztusában jártam így. Szerencsère nálam sosem jelentkezett zsibbadás a lábamban, ennek ellenère nagyon kínlódtam minden egyes alkalommal. Egy ideje keresgettem a megoldást ès a legèsszerűbbnek a Spine Trainer tünt. Meg szerettem volna venni a padot, de kiderült, hogy nem messze a lakóhelyemtől van egy Spine Trainer oktató, így elmentem hozzá, hogy kipróbáljam a padot. Az első alkalommal 2022 augusztus 04-èn voltam Tóth Orsolyánál, aki teljes odaadással segített a padon vègezhető feladatok elvègzèsèben. Nagy fájdalommal èrkeztem, mert már három hete be volt csípődve a derekam. Az első alkalom után mèg nem èreztem változást, de kèt nappal kèsőbb, amikor befejeztük a gyakorlatsort, már enyhült valamelyest a fájdalmam. Ezek után rendszeresen kezdtem járni ès 2 hèt után már kifejezetten jobban lettem. Jelenleg 2022. november 1-e van ès úgy gondolom, hogy ez a módszer működik, mivel hosszabb több órás ülès után sem èrzek fáldalmat a derekamban. A padon vègezhető gyakorlatokkal a mèlyizmok is erősödtek, így sokkal egyenesebb lett a tartásom, mint korábban. Ha józan vagy ès kitartó, akkor neked is működni fog, a lènyeg, hogy nem szabad abbahagyni a gyakorlatokat. Azt gondolom, hogy mind a nyaki gèp, mind pedig a gerincpad egy remek eszköz arra, hogy gyógyszerek nèlkül lehessen visszakapnunk az egèszsègünket. Èn csak ajánlani tudom mindenkinek. Vass Endre
"Fájdalomcsillapítók után torna"
Régóta küzdök gerinc-és lábfájdalommal. Idén januárban olyan szinten felerősödött a problémám, hogy már nem tudtam minőségi életet élni. Ekkor fordultam orvoshoz (persze magán úton, mert az egészségügyben mindenki csak húzogatta a vállát és erősebbnél-erősebb fájdalomcsillapítókkal próbálták megoldani a problémámat, ezenkívül sürgősségi beutalóval kaptam infúziós kezelést, amitől semmi nem változott). A vizsgálatoknál kiderült, hogy a II. - III. és IV.-V. csigolyáim között porckorong sérv van, ami a legutolsó MR vizsgálaton már kiszakadást is mutatott, e mellett még gerincszűkületet is diagnosztizáltak. Fájdalmaimtól már a napi teendőimet sem tudtam ellátni, és teljesen a négy fal közé szorultam. Végső elkeseredésemben a internetet hívtam segítségül. Ekkor találtam rá a Spine Trainerre. 3 hónapot jártam a speciális gerinctornára, ahol a Spine Trainer gépek használatával sokat javult az állapotom. Enélkül a torna nélkül, már valószínűleg nagy fájdalmakkal csak feküdni tudnék és kerekesszékkel tudnék közlekedni. A fájdalmaim megszűntek, már el tudom végezni a napi teendőimet, amiért nem tudok elég hálás lenni. Aki hasonló problémákkal küzd, mint én, és már nem lát kiutat, annak csak ajánlani tudom, hogy próbálja meg, mert valóban segít. Köszönöm szépen Tóth Orsolya, Spine Trainer oktató munkáját.
Bense Ferencné Éva
5 kezelés és 100%-os vagyok
„Többszöri alkalommal „állt be” a derekam. Ez a keresztcsont környékén érzett olyan fájdalom, hogy ilyenkor mozdulni alig bírok. Székről, ágyról a felállás borzasztó, az autóba ki-, beszállás szörnyű… (A pontos diagnózist egyelőre nem tudom, mert még nem voltam MR vizsgálaton.) Ilyenkor izomlazítót és fájdalomcsillapítót szedek, amíg nem enyhül a fájdalom. Legutóbb is ez történt, annyi különbséggel, hogy az izomlazító és a fájdalomcsillapító nem hatott, vagy nem számottevően. Orsi gerincedző padját, a Spine Trainert próbáltam ki. Az első alkalommal már az is jólesett, amikor csak nyújtózkodtam a padon. A különböző gyakorlatokat is próbáltam, de az elején még nehezen mentek a fájdalomtól. Viszont volt egy olyan helyzet a padon, ahol azt éreztem, hogy fáj… fáj… fáj…. …..és már nem fájt! 😊 És onnantól kezdve jelentősen javulni kezdett az állapotom. Az 5. kezelés/edzés után már 100%-os vagyok, jógázni is voltam! 😊”
V.Ilcsi
Adj egy esélyt magadnak
36 éves vagyok és 10 éve folyamatosan küzdök derekfájással, ami hol jobb,hol rosszabb.Tavaly történt meg a legrosszabb eset, júliusban egy borzasztó erős fájdalmat éreztem a derekamban, ami teljesen lesugárzott a jobb lábamba. Ettől kezdve a lábam zsibbadása megmaradt és a derekfájásom is állandósult. Elmentem orvoshoz,elküldött MRI vizsgálatra, ott derült ki, hogy porckorongsérvem van. Az L4-es L5 csigolya közt 4mm-es kiboltosulás. Elkezdtem gyógytornára járni, de nem hozta meg a javulásom. Majd keresgéltem a neten és akkor találtam rá a Spine Trainer rendszerre. A legközelebbi ilyen stúdió Gödöllőn volt. Ekkor kezdődött az én csodám. Első találkozáskor elmondtam a panaszom,Orsi elmondta mi a gond a gerincemmel és hogy fogunk rajta segíteni. Az első torna után hazafelé még fájt a derekam, másnapra viszont megszűnt a derekfájásom, nem akartam elhinni, de a lábzsibbadás még megvolt. A negyedik torna után viszont a zsibbadás is olyan szintre csökkent le, hogy már csak akkor éreztem, ha a lábfejemhez értem, de már csak akkor is egy enyhe zsibbadás volt tapasztalható.A nyolcadik torna végére ki merem jelenteni, hogy panaszmentes vagyok, sok torna a gerincpadon, rengeteg nyújtás, bosu, labda és Orsi szakértelme segített, hogy újra fájdalom mentesen élhessek. Számomra a mai napig hihetetlen, hogy ilyen gyors javulás érhető el ezzel a rendszerrel. Csak ajánlani tudom mindenkinek, akinek ilyen problémája van. Próbálja ki, adjon egy esélyt magának, mert ha más nem, ez biztos segíteni fog!
P.Tamás
Aktív sportoló voltam
32 éves régen aktívan sportoló ember vagyok. Sajnos 10 évvel ezelőtt jelentkeztek az első derékfájdalmak, azóta megjártam rengeteg gyógytornászt, orvost, de átütő, fenntartható eredményt senki nem hozott, sőt sokszor csak erősödtek a tüneteim. 1,5 évvel ezelőtt kiszakadt a gerincsérvem. „LS gerinc MRI-n nagyméretű, jobbról a középvonalba szakadó, durva gerinccsatorna szűkületet mutat, LIV/V szegmensben” Elviselhetetlen fájdalom, hetek alvás nélkül, alig tudtam mozogni, az addigi életem gyakorlatilag megszűnt. Ekkor döntöttem úgy, hogy ez így nem élet, így vagy úgy, de ezt meg kell oldani! Ekkor találtam meg Orsolyát. 40 alkalommal voltam nála, átlagosan heti 2 kezelésen. Orsolya nagyon profi, komplex tudással rendelkezik a különböző degeneratív gerincbetegségekről, és ami még talán ennél is fontosabb, folyamatosan képzi magát! A 40 alkalom végére szignifikáns pozitív eredményt tapasztaltam, zsibbadás megszűnt, mozgástartományok kibővültek. Természetesen nem azonnal és voltak visszaesések, de a közép, hosszútávú eredmény megkérdőjelezhetetlen. A teljes igazsághoz hozzátartozik, hogy életmódot váltottam, tornázok otthon is és nem telik el úgy nap, hogy ne tegyek valamit a gerincem egészségért.
T. Gáspár
„Ez a sérv akkora, hogy valószínűleg műteni kell…”
„46 éves vagyok, 99 %-ban ülő munkát végzek. Hosszú idő óta küzdöttem nyakfájdalommal, ami egyre rosszabb lett és 2022. őszén már ujjakba, vállakba és lapockába sugárzó tüneteim lettek. Az állami egészségügyben fellelhető kezelések szinte mindegyikét kipróbáltam, sajnos kevés eredménnyel. 32 alkalommal voltam a Spine Trainer kezelésen, átlagosan heti két alkalommal. Voltak közben hullámhegyek és –völgyek, de a kitartó otthoni torna és a kiegészítő gyógymasszázs meghozta az eredményt. Jelenleg tünetmentes vagyok és napi rutinom lett a torna. A munkámhoz beszereztem egy állítható asztalt, így akár állva is dolgozhatok, ha az ülés már nem kényelmes. Csak a Spine Trainer rendszer segített! ”
Cs. Róbert