spine trainer system godollo logo

Mi az a Spine Trainer System?

A Spine Trainer System® egy multifunkciós és modulárisan bővíthető gerincnyújtó és -erősítő, gerincpadon és nyaki gépen történő speciális tornát jelent.
A padon végzett mozgás a gerinc regenerálásához szükséges többféle hatást képes egyidejűleg biztosítani a felhasználó számára:

 1. gravitációs és dekompressziós gerincnyújtás
 2. infra hőterápiával gyulladást csökkent, lazítja az izmokat 
 3. törzsizomzat erejét növeli.

Míg a nyaki gép

 1. kikönnyíti a nyakat a nyomás alól, 
 2. közben nyújtja, és erősíti a nyaki izmokat.

 Összességében tehát, segíteni tud azokon a nyak, hát és derék fájdalmakon, melyekről sokan úgy gondolják, hogy együtt kell vele élniük, vagy egyedüli megoldás csak a műtét lehet. 

IMG_20220720_113004
IMG_20220720_130457
IMG_20220727_085034
IMG_20220720_111553
IMG_20220721_152520
IMG_20220721_162600
IMG_20220806_125826
IMG_20220720_130445
IMG_20220727_085719

Milyen problémákon segít a Spine Trainer System-mel végzett kezelés?

A Spine Trainer kezelések hatékony segítséget nyújtanak például:

 • a gerincsérv,
 • a gerincferdülés,
 • a rossz testtartás,
 • SMS nyak,
 • a gerinc izomzatának gyengesége,
 • a csigolya elcsúszása,
 • a gerinc nyújtása izomrövidülés esetén,
 • és egyéb kopásos- és degeneratív elváltozások esetén.

A Spine Trainer rendszeres használata ezen felül karbantartja a vérkeringést, a vérnyomást, javítja az anyagcsere folyamatokat, segít a mozgásszegény életmódból való kivezetésben.

Az elmúlt évek alatt több ezer elégedett felhasználó bizonyította azt, hogy a rendszer hatásos és eredményes. Az országban már 34 helyszínen elérhető a Spine Trainer System®.

Ahhoz, hogy a gerinc regenerálódjon, egyénenként változó időtartamban, de hetente minimum 2 alkalommal, és körülbelül 2 hónap rendszeres Spine Trainer padon, ill. nyaki gépen végzett testmozgás szükséges.

A Spine Trainer System Gödölllőn a MATE-n, az A kollégium alagsorában érhető el. Időpontot egyeztetni itt lehet:

IMG_20220727_084828
IMG_20220721_144530
IMG_20220730_140242
IMG_20220721_145310

Olvass el néhány véleményt a gödöllői Spine Trainer kezelésekről:

"Több orvosnál, masszőrnél jártam, de nem tudtak segíteni..."
"31 éves vagyok és 8 évvel ezelőtt kezdődtek a hátfájdalmaim. Gerincferdülést állapítottak meg. Ülőmunkát végzek és 28 évesen már isiászom lett, porckorong kitüremkedéssel, amely kisugárzott a bal lábamba. Két éve kezdtem el napi szinten gerinctorna gyakorlatokat végzeni, ami sokat segített, de nem múltak a fájdalmaim, és az állapotom rosszabb lett. Több orvosnál, masszőrnél jártam, de nem tudtak segíteni rajtam. Denevérpadot is használtam. Majd rátaláltam a Spine Trainer rendszerre. Elkezdtem a tornát rajta és csak idő kérdése volt, hogy az állapotom javuljon. 5 hétig nem volt eredmény, de utána jelentős változás történt. 8 hét után pedig heti 2X-i Spine Trainer torna és az otthoni erősítő, nyújtó gyakorlatok hatására újra aktívan élhetem az életem a családommal. Minden hátfájós embernek javaslom a Spine Trainer gyakorlatokat és a napi otthoni tornát. Orsolyától hasznos és eredményes gyakorlatokat tanultam, és végig nagyon motivált engem, hogy bízzak, hogy meggyógyulok."
R. Alexander
"Az állandó ISIÁSZ fájdalom elmúlt..."
"A tapasztalataimat szeretném megosztani remélve, hogy másnak is tudok segíteni! Ez év márciusában kiderült, hogy Isiászom van, majd július közepén egy ágyéki MRI után, hogy a Lumbális 5-ös csigolyánál 3 mm-es boltosulás található! Ezt megelőzte rengeteg pénzkidobás, ígérgetés, de sehol nem tudtak segíteni! Mindenhol azt éreztem, hogy csak lehúznak pénzzel, de javulás nincs! Aztán rátaláltam a Spine Trainer-re. Bevallom szkeptikus voltam, mivel előtte már annyi helyen próbálkoztam! De akinek hasonló fájdalmai vannak az pontosan tudja, hogy szinte bármit megtenne, hogy jobb legyen és elmúljon! Július közepén kezdtem el járni heti 2 alkalommal! Összesen 24 alkalommal voltam és jelentős javulás tapasztalható! Az állandó ISIÁSZ fájdalom elmúlt, néha néha még érzem, de nagyon ritkán! Rengeteg nyújtó és erősítő gyakorlatot is tanultam amit itthon is tudok alkalmazni, és bár most tartok egy kis szünetet, de tavasszal biztos vagyok benne, hogy meg fogom ismételni ezt a 3 hónapos “kúrát”. Úgyhogy, akinek a lakóhelyéhez közel van Gödöllő, nyugodt szívvel ajánlom Neki, de az ország több pontján van már Spine Trainer edzést lehetőség! Nagyon szépen köszönöm a segítséget és a jó hangulatú órákat! Valamint, hogy megkedveltetted velem a Bosu-t is."
D. Attila
"A Spine Trainer szó szerint egyenesbe hozta az életem!"
"Orsihoz lumbális szakaszom kezdődő gerincsérvvel és 15 fokos gerincferdüléssel mentem el, két év hagyomágyos gyógytorna után, mégis állandó feszüléssel a hátamban. Az első alkalommal megbeszéltük a panaszaimat és kitűztünk egy célt, ezután heti rendszerességgel jártam hozzá, általában 1-2 alkalommal. Azt tapasztaltam, hogy hétről hétre erősödök, "elbírom a testem" és egyre könnyebben megartom a hátam, egyenes vagyok. 2 és fél hónap után stabilizálódott ez az érzet, teljesen megszűnt a feszülés. Jelenleg már csak szintentartásra van szükségem, amire én a gerincjógát választottam, szintén Orsinál. Nagyon hálás vagyok neki, mert az óriási szakmai tudása mellett végig lelkesített és hitt abban, hogy jobban leszek, illetve a Spine Trainernek, mert szó szerint egyenesbe hozta az életem."
Cz. Réka

A gödöllői Spine Trainer Facebook oldala: