spine trainer system godollo logo

Tóth Orsolya

Spine Trainer oktató, testnevelő tanár, jógaoktató, sportmasszőr

Munkám során számtalanszor találkozom derék és hátfájós felnőttekkel, gyerekekkel. Akiknek rendszeres speciális mozgásra lenne szükségük ahhoz, hogy megszűnjenek a fájdalmaik.

Általában az emberek akkor kezdenek el komolyan foglalkozni a problémájukkal, amikor már előrehaladott állapotban van a gerincükben az elváltozás, és a fájdalom állandósult. 

A Spine Trainer System segítségével általában ebben a fázisban is van lehetőségem segíteni a hozzám fordulóknak.

Tóth Orsolya, Spine Trainer - Gödöllő
gerincferdülés kezelésére spine trainer system Gödöllő
IMG_20220727_081522
gerincsérvek kezelésére spine trainer system Gödöllő
IMG_20220720_124106

Ahhoz, hogy a gerinc regenerálódjon, egyénenként változó időtartamban, de hetente minimum 2 alkalommal, és körülbelül 2 hónap rendszeres Spine Trainer padon, ill. nyaki gépen végzett testmozgás szükséges.

A pandémia alatt sajnos az otthon végzett ülőmunka és tanulás, a kevesebb testmozgás különösen előtérbe helyezte a rossz testtartás okozta gerincfájdalmakat többeknél.

A Spine Trainer rendszerrel, a dekompressziós padon és nyaki gépen végzett rendszeres tornával, segíteni tudok a gerinc regenerálódásában és a helyes testtartás újbóli kialakításában. 

Kezeléseimet Gödöllőn végzem, időpontot egyeztetni itt lehet:

Vélemények a gödöllői Spine Trainer kezelésekről:

"Több orvosnál, masszőrnél jártam, de nem tudtak segíteni..."
"31 éves vagyok és 8 évvel ezelőtt kezdődtek a hátfájdalmaim. Gerincferdülést állapítottak meg. Ülőmunkát végzek és 28 évesen már isiászom lett, porckorong kitüremkedéssel, amely kisugárzott a bal lábamba. Két éve kezdtem el napi szinten gerinctorna gyakorlatokat végzeni, ami sokat segített, de nem múltak a fájdalmaim, és az állapotom rosszabb lett. Több orvosnál, masszőrnél jártam, de nem tudtak segíteni rajtam. Denevérpadot is használtam. Majd rátaláltam a Spine Trainer rendszerre. Elkezdtem a tornát rajta és csak idő kérdése volt, hogy az állapotom javuljon. 5 hétig nem volt eredmény, de utána jelentős változás történt. 8 hét után pedig heti 2X-i Spine Trainer torna és az otthoni erősítő, nyújtó gyakorlatok hatására újra aktívan élhetem az életem a családommal. Minden hátfájós embernek javaslom a Spine Trainer gyakorlatokat és a napi otthoni tornát. Orsolyától hasznos és eredményes gyakorlatokat tanultam, és végig nagyon motivált engem, hogy bízzak, hogy meggyógyulok."
R. Alexander
"Az állandó ISIÁSZ fájdalom elmúlt..."
"A tapasztalataimat szeretném megosztani remélve, hogy másnak is tudok segíteni! Ez év márciusában kiderült, hogy Isiászom van, majd július közepén egy ágyéki MRI után, hogy a Lumbális 5-ös csigolyánál 3 mm-es boltosulás található! Ezt megelőzte rengeteg pénzkidobás, ígérgetés, de sehol nem tudtak segíteni! Mindenhol azt éreztem, hogy csak lehúznak pénzzel, de javulás nincs! Aztán rátaláltam a Spine Trainer-re. Bevallom szkeptikus voltam, mivel előtte már annyi helyen próbálkoztam! De akinek hasonló fájdalmai vannak az pontosan tudja, hogy szinte bármit megtenne, hogy jobb legyen és elmúljon! Július közepén kezdtem el járni heti 2 alkalommal! Összesen 24 alkalommal voltam és jelentős javulás tapasztalható! Az állandó ISIÁSZ fájdalom elmúlt, néha néha még érzem, de nagyon ritkán! Rengeteg nyújtó és erősítő gyakorlatot is tanultam amit itthon is tudok alkalmazni, és bár most tartok egy kis szünetet, de tavasszal biztos vagyok benne, hogy meg fogom ismételni ezt a 3 hónapos “kúrát”. Úgyhogy, akinek a lakóhelyéhez közel van Gödöllő, nyugodt szívvel ajánlom Neki, de az ország több pontján van már Spine Trainer edzést lehetőség! Nagyon szépen köszönöm a segítséget és a jó hangulatú órákat! Valamint, hogy megkedveltetted velem a Bosu-t is."
D. Attila
"A Spine Trainer szó szerint egyenesbe hozta az életem!"
"Orsihoz lumbális szakaszom kezdődő gerincsérvvel és 15 fokos gerincferdüléssel mentem el, két év hagyomágyos gyógytorna után, mégis állandó feszüléssel a hátamban. Az első alkalommal megbeszéltük a panaszaimat és kitűztünk egy célt, ezután heti rendszerességgel jártam hozzá, általában 1-2 alkalommal. Azt tapasztaltam, hogy hétről hétre erősödök, "elbírom a testem" és egyre könnyebben megartom a hátam, egyenes vagyok. 2 és fél hónap után stabilizálódott ez az érzet, teljesen megszűnt a feszülés. Jelenleg már csak szintentartásra van szükségem, amire én a gerincjógát választottam, szintén Orsinál. Nagyon hálás vagyok neki, mert az óriási szakmai tudása mellett végig lelkesített és hitt abban, hogy jobban leszek, illetve a Spine Trainernek, mert szó szerint egyenesbe hozta az életem."
Cz. Réka

A gödöllői Spine Trainer Facebook oldala: